ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2013

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ - ΙΔΙΕΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ΠΡΟΦΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΙΡΑΚ...


Άρχισαν πάλι να διαδίδουν τα παραμύθια περί χρήσης χημικών από την κυβέρνηση Άσαντ οι αμερικανοσιωνιστές. Μη ξεχνάτε πως τα ίδια ψέματα περί... "απαγορευμένων όπλων" μεταχειρίστηκαν όταν εισέβαλαν στο Ιράκ για να ανατρέψουν τον Σαντάμ Χουσεΐν. 

Λίγο αργότερα απεδείχθη το ψευδές των ισχυρισμών αυτών, όμως η βρώμικη δουλειά είχε γίνει. Πριν επιχειρήσουν οτιδήποτε πρέπει να λάβουν υπ' όψιν ότι ο συριακός στρατός, οι επίλεκτες ιρανικές μονάδες, οι μαχητές της Χεζμπολάχ και οι ρωσικοί S-300 θα προκαλέσουν φοβερές απώλειες σε όποιον εισβάλει στην ελεύθερη Συρία.

 Τα τελευταία 24ωρα τα δυτικά ΜΜΕ δημιουργούν κλίμα επέμβασης στη Συρία με ψευδείς καταγγελίες των ισλαμιστών ανταρτών περί χρήσης χημικών από τον Άσαντ. Η Βρετανία ανακοίνωσε σήμερα πως θα φέρει ενώπιον του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ τις καταγγελίες της συριακής αντιπολίτευσης περί χρήσης χημικών όπλων από τις δυνάμεις του Άσαντ, σε περιοχές της Δαμασκού. 

Μάλιστα η βρετανική πλευρά φαίνεται πως έδρασε συντονισμένα αίφνης μετά την απαίτηση του ηγέτη της συριακής αντιπολίτευσης να συγκληθεί το Συμβούλιο Ασφαλείας, διότι, καθώς υποστήριξε, οι πιστές στο Καθεστώς Άσαντ δυνάμεις, έκαναν χρήση χημικών όπλων. Καθώς φαίνεται, η εξέλιξη αυτή ήταν προσχεδιασμένη από τις διεθνείς εκείνες δυνάμεις οι οποίες αναζητούσαν το άλλοθι της επέμβασης στη Συρία, προκειμένου να συνδράμει ενεργά η Δύση στην πτώση του Προέδρου Άσαντ.

 Ο τελευταίος, έδειχνε ο απόλυτος κυρίαρχος της καταστάσεως, τόσο σε πολιτικό όσο και σε στρατιωτικό επίπεδο, ύστερα από συνεχείς επιτυχίες του Συριακού Στρατού κατά των ισλαμιστών ανταρτών. Αυτές οι επιτυχίες, είχαν φέρει σε ιδιαιτέρως δύσκολη θέση τους ισλαμιστές σφαγείς που υποστηρίζονται από την «πολιτισμένη» Δύση, γέρνοντας την πλάστιγγα υπέρ του Σύρου Προέδρου. 

Άλλωστε οι σκηνές φρίκης με ισλαμιστές να επιδίδονται σε κανιβαλισμό, αποκεφαλισμούς και εκτελέσεις παιδιών -σκηνές που αποκρύπτονται από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης- είχαν ήδη προκαλέσει τον αποτροπιασμό της διεθνούς κοινής γνώμης κατά της συριακής αντιπολίτευσης και των μεθόδων του στρατιωτικού της σκέλους.

 Επιπρόσθετα, οι σημερινές καταγγελίες περί χρήσεως χημικών από το Καθεστώς Άσαντ, υπήρξαν το αντικείμενο της κόκκινης γραμμής που είχε θέσει ο αμερικανός Πρόεδρος Ομπάμα, για πιθανή αμερικανική επέμβαση στα όσα διαδραματίζονται στη Συρία. Οι καταγγελίες, υποστηρίζονται από ελεγχόμενες εκ της Δύσεως οργανώσεις όπως το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και τις «λαϊκές συντονιστικές επιτροπές». Ο Αραβικός Σύνδεσμος δε, κάλεσε επίσης τον ΟΗΕ να στείλει ειδικούς, προκειμένου να εξετάσουν την εγκυρότητα των καταγγελιών.

 Ο Βρετανός υπουργός των Εξωτερικών, Ουίλιαμ Χέιγκ, έκανε λόγο για ακραία κλιμάκωση της συριακής σύγκρουσης εάν επιβεβαιωθούν οι καταγγελίες, καλώντας παράλληλα το καθεστώς του Μπασάρ αλ Άσαντ να επιτρέψει την πρόσβαση σε διεθνείς παρατηρητές. Όλα δείχνουν πως οι δυνάμεις του διεθνούς σιωνισμού ετοιμάζονται για την τελική αναμέτρηση με τον Πρόεδρο Άσαντ και τον ελεύθερο και πιστό στον Πρόεδρό του Συριακό Λαό. 

ΥΓ. Αν υπάρχουν χημικά όπλα στην Συρία, καλύτερα οι διεθνείς δυνάστες να τα ψάξουν στους ισλαμιστές αντικαθεστωτικούς...