ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2013

ΣΟΚ - ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΒΓΗΚΑΝ '' ΠΑΓΑΝΙΑ'' ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΝΕΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ...


Άνοιγμα στη νεολαία θέλουν να πραγματοποιήσουν οι Βρετανοί μασόνοι, προκειμένου να μπουν με το δεξί στον 21ο αιώνα και να εκσυγχρονίσουν την «σκονισμένη» στερεότυπη εικόνα τους: ένα μάτσο κουστουμαρισμένα «παππούδια» που επιδίδονται σε μυστικές χειραψίες και συνθήματα με ύφος γεμάτο κρυψίνοια και στόμφο. 

 Σύμφωνα με δημοσίευμα της Telegraph, η έκκληση προέρχεται από την Βρετανική Ομοσπονδία Διεθνούς Ελευθεροτεκτονισμού – ένα σχετικά μικρό σε μέγεθος τάγμα, το οποίο δεν πρέπει να συγχέεται με τη μεγαλύτερη και πιο παραδοσιακή Μεγάλη Στοά της Αγγλίας. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για αγγελία στην οποία αναζητείται νέος ή νέα μεταξύ 18-25 ετών, ο οποίος ή η οποία θα αναλάβει χρέη εκπροσώπου νεολαίας με στόχο τη στρατολόγηση νέων σε ηλικία μελών.

 Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της οργάνωσης, Τζούλιαν Ρις, «Αυτό που θέλουμε είναι να δείξουμε πως δεν είμαστε μία απαρχαιωμένη οργάνωση, πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο εν έτι 2013. Απευθυνόμαστε σε όλους τους υπέροχους νέους ανθρώπους εκεί έξω, τους οποίους θέλουμε να τους κάνουμε να συνειδητοποιήσουν πώς μπορούν να βοηθηθούν γινόμενοι μασόνοι». Η οργάνωση είναι ανοικτή προς άπαντες άνω των 18 ετών, ανεξαρτήτως θρησκεύματος, φύλου και χρώματος.