Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Ο ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΠΟΥΛΟΣ ΕΔΩΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ''TVS'' ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ - '' ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΟ ΑΛΛΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ''...ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...


Παρέμβαση του βουλευτή Σερρών Αρτέμη Ματθαιόπουλου στο μεσημβρινό δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού TVS Σερρών σχετικά με τις παράνομες πολιτικές διώξεις και την αίτηση εξαίρεσης των ανακριτριών που κατέθεσε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής. 

Ο συναγωνιστής τόνισε ότι το ζήτημα δεν είναι νομικό αλλά ξεκάθαρα πολιτικό και με την στήριξη του ελληνικού λαού που μας στήριξε έμπρακτα και στις τελευταίες εκλογές θα συνεχίσει η Χρυσή Αυγή τον νόμιμο πολιτικό της αγώνας ακόμη και αν όλοι οι βουλευτές του κινήματος είναι στην φυλακή.

 Η Ελληνική δικαιοσύνη πρέπει να σταθεί στο ύψος της και να αποδείξει στο Πανελλήνιο ότι είναι ανεξάρτητη και ότι δεν δέχεται υποδείξεις από πολιτικά πρόσωπα, τα οποία έχουν κατονομαστεί αλλά δεν έχει γίνει καμιά έρευνα για να διερευνηθεί η ποινική ευθύνη των συγκεκριμένων και να δοθεί ένα τέλος σε αυτή την παράνομη πολιτική σκευωρία και να αποφυλακιστούν ο Αρχηγός και οι υπόλοιποι βουλευτές γιατί κρατούνται παράνομα και αντισυνταγματικά.




ΠΗΓΗ - http://www.xryshaygh.com/