ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου 2014

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΤΟ DIAMOND - ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΚΡΗΞΗ - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΕΓΧΟΥ... 24/10/2014


Αλλά το νεότερο συγκλονιστικό στοιχείο είναι ότι υπάρχει πλέον ισχυρή ένδειξη ότι το διθέσιο αεροσκάφος Diamont, πιθανότατα καταρρίφθηκε! 

 Στις 18.30 μ.μ. χθες το απόγευμα απογειώθηκε το εκπαιδευτικό αεροσκάφος Diamond DA42 από το αεροδρόμιο της Πάφου με προορισμό την Βυρηττό, με επιβαίνοντες τον πιλότο Αυγουστίνο Αυγουστή και τον Ελληνολιβανέζο επιχειρηματία Τζορτζ Οπέκι. 

 Πριν συντριβεί στη θαλάσσια περιοχή της Λάρνακας στις 19.04 μ.μ., το αεροσκάφος είχε χάσει ύψους πέφτοντας στα 6.500 πόδια από τα 9.200 που πετούσε στα ανοιχτά του Ακρωτηρίου. Λίγα λεπτά νωρίτερα προηγήθηκε μια μη προβλεπόμενη από το σχέδιο πτήσης επαναστροφή. 

Ο Αυγουστίνος Αυγουστή κλήθηκε από το Κέντρο Ελέγχου Εναέριας Κυκλοφορίας, να αναφέρει αν έχει πρόβλημα. Ο ακριβής διάλογος μεταξύ πιλότου και ελεγκτή, όπως μεταδόθηκε από την εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα», είναι ο εξής:

 Ελεγκτής: Τι γίνεται, γιατί δεν ακολουθείς την πορεία που σε εξουσιοδότησα και κάνεις στροφή; 

Πιλότος: Παρουσιάζεται ένα μικρό πρόβλημα.

 Ελεγκτής: Θα συνεχίσετε;

 Πιλότος: Ναι, πάμε κατευθείαν. Υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα, το οποίο επιλύουμε. 

Ελεγκτής: Εντάξει παιδιά. Εάν χρειάζεστε κάτι εδώ είμαστε. 

Πιλότος: Κανένα πρόβλημα. 

 Δευτερόλεπτα μετά ακούγεται κάτι στη συχνότητα το οποίο δεν μπορεί να διευκρινιστεί τι είναι, αλλά ακούγεται σαν έκρηξη η οποία πιθανότατα οφείλεται στην εκτόξευση φρεγάτα από την TCG Gelibolu (F 493)! Αμέσως μετά τον ήχο, το στίγμα του μοιραίου αεροπλάνου χάθηκε για πάντα.

ΠΗΓΗ - http://www.defencenet.gr/