ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου 2014

ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ - Ο ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΗΓΕΤΗ Β.ΠΟΥΤΙΝ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ... 24/10/2014


Πολύ πριν τις εκλογές για την ρωσική Δούμα τα ακροδεξιά αλλά και τα φιλελεύθερα ΜΜΕ της Ρωσίας, σε αγαστή συνεργασία με τα αντιρωσικά στοιχεία στη Δύση, προέβλεπαν μια μεγάλη ήττα του κόμματος Ενωμένη Ρωσία. 

Οργάνωσαν μάλιστα σειρά από «κοινωνιολογικές» δημοσκοπήσεις για να στηρίξουν την καλοσχεδιασμένη εκστρατεία τους, μιλώντας για κρίση που αντιμετωπίζει η ρωσική ηγεσία, και για ραγδαία πτώση της δημοτικότητας των Vladimir Putin και Dmitry Medvedev… 

Αυτή η εκστρατεία γιγαντώθηκε, όταν το συνέδριο του κόμματος ενέκρινε την υποψηφιότητα του Putin για τις επερχόμενες προεδρικές εκλογές (Μάρτιο του 2012). Πράγματι, τα αποτελέσματα των εκλογών φανέρωσαν την ανάδυση πολιτικών δυνάμεων και απόψεων στη Ρωσία, μια χώρα που αντιμετωπίζει τις δύσκολες στρατηγικές επιπτώσεις της διάλυσης της ΕΣΣΔ, και της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης.

 Η ρωσική ηγεσία θα πρέπει να διδαχτεί από τις διαδηλώσεις, που αποδεικνύουν ότι η παγκόσμια κρίση επηρεάζει και την οικονομία της χώρας. Για παράδειγμα, έχει αυξηθεί το κόστος της στέγης, και έχουν γίνει αυξήσεις στους λογαριασμούς ρεύματος, νερού, κλπ. Παράλληλα, επεκτείνεται η διαφθορά, και η απουσία πειθαρχίας, όπως και η γραφειοκρατική κυριαρχία, και το χάος στις ένοπλες δυνάμεις.

 Είναι φυσικό λοιπόν, όλοι αυτοί οι παράγοντες να έχουν αλλάξει την διάθεση των πολιτών απέναντι στο κυβερνών κόμμα. Όμως, το τελικό ΟΚ για αυτή τη βρώμικη εκστρατεία δόθηκε από τους πολιτικούς των ΗΠΑ, που έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλουν μια επιστροφή του Putin στην ρωσική προεδρία. 

Το σήμα αυτό το έλαβε αμέσως η ρωσική αντιπολίτευση, και πέρασε στην επίθεση. Οι ψηφοφόροι έδειξαν ότι αντιλαμβάνονται πολύ καλά τις προόδους που έκανε η χώρα τους τα τελευταία δέκα χρόνια, υπό την ηγεσία της Ενωμένης Ευρώπης. Όσο για τον Putin, αυτός έχει κερδίσει την αναγνώριση του λαού του, ως ένας πατριώτης που φροντίζει για την ευημερία και πρόοδο της χώρας του, και που πασχίζει να βελτιώσει τις συνθήκες διαβίωσης των πολιτών, και δη των λιγότερο προνομιούχων. 

Η Δύση θεωρεί πως η διάλυση της ΕΣΣΔ ήταν αποτέλεσμα της νίκης της στον ψυχρό πόλεμο. Θεωρεί επίσης, πως με την βοήθειά της, οι αποσχιστές, και οι εγκληματίες θα συντελέσουν στην κατάρρευση της Ρωσίας. Με τα γραπτά τους, κάποιοι Αμερικανοί πολιτικοί, όπως ο πολιτικός επιστήμονας και πρώην σύμβουλος εθνικής ασφαλείας Zbigniew Brzezinski, αλλά και η πρώην υπουργός Εξωτερικών Madeleine Albright, περιγράφουν διάφορα σενάρια μιας αναμενόμενης διάλυσης της Ρωσίας, μαζί με σχέδια των νέων συνόρων της! 

Ο Putin, που αποτελεί το βασικό πολιτικό εμπόδιο σε αυτά τα γεωπολιτικά σχέδια, έχει περιγράψει την στρατηγική του για την ανανέωση της Ρωσίας, και την επιστροφή της στη κορυφαία θέση μιας σημαντικής ανεξάρτητης χώρας, που θα συνεργάζεται με τα υπόλοιπα κράτη, ακόμη και με τις ΗΠΑ, στα πλαίσια της ισότητας. 

Οι εκλογές της 4ης Δεκεμβρίου έδειξαν πως το κόμμα της Ενωμένης Ρωσίας, αν και αποδυναμώθηκε, εντούτοις συνεχίζει να διατηρεί την στήριξη μεγάλου μέρους των ψηφοφόρων, και κέρδισε το 50% των ψήφων τους. Αυτό το αποτέλεσμα δείχνει την εμπιστοσύνη των Ρώσων προς τους Putin και Medvedev. Τα δυτικά ΜΜΕ προσπαθούν με κάθε τρόπο να ενισχύσουν την ρωσική αντιπολίτευση. Από την πλευρά τους, οι ρωσικές αρχές, σε μια ένδειξη ανοχής, επέτρεψαν την διεξαγωγή μαζικών συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας. 

Κάποια ΜΜΕ διεξάγουν σκληρή προπαγάνδα, με στόχο τους τον Putin. Ο λαός όμως γνωρίζει πολύ καλά πως πρόκειται για μια στημένη πολιτική προβοκάτσια, σχεδιασμένη από αντιρωσικούς κύκλους, και με στόχο την αποσταθεροποίηση της χώρας εν όψει των εκλογών. Όταν τα φιλελεύθερα ΜΜΕ της Ρωσίας και της Δύσης διαφημίζουν μεγαλόφωνα τις δήθεν ανησυχίες τους για τις δημοκρατικές εξελίξεις στη Ρωσία, απλά εκθέτουν σε κοινή θέα την εμπλοκή τους στην κατάπνιξη του πραγματικού λαϊκού αισθήματος, όπως απέδειξαν και στις διαδηλώσεις στις ΗΠΑ, στη Βρετανία, στην Ιταλία, στη Γερμανία, και στη Γαλλία.

 Αυτές οι διαδηλώσεις στην Δύση έχουν στόχο τους, τους κυβερνώντες ολιγάρχες στα παραπάνω κράτη, που πλουτίζουν εν μέσω της κρίσης, μοιράζοντας ο ένας στον άλλο μπόνους εκατομμυρίων, επιδεινώνοντας παράλληλα το οικονομικό και χρηματοπιστωτικό χάος. Τα ΜΜΕ της Δύσης τηρούν δυο μέτρα και δυο σταθμά αναφορικά με την δημοκρατία, και τις διαδηλώσεις των λαών. Ίσως θα έπρεπε να κοιταχτούν στον καθρέφτη, ή να διδαχθούν από τα γραπτά της Βίβλου.

ΠΗΓΗ - http://www.volcanotimes.com/