ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου 2014

ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ - ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ - ΤΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΥΣ...ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ... 24/10/2014


Αποκεφαλισμούς και βασανιστήρια υποχρεώνονται να παρακολουθούν μικρά παιδιά ηλικίας ακόμη και... κάτω των 10 ετών στα «σχολεία της τζιχάντ». 

Ακόμη κρατούν και χειρίζονται αυτόματα όπλα, προκειμένου να εγκλιματιστούν με τη φρίκη του πολέμου και φυσικά διδάσκονται το Κοράνι. 

 Οπως φάινεται στο βίντεο, τα παιδιά, κάθονται μπροστά από έναν «δάσκαλο» και δέχονται ερωτήσεις για τις αρχές και τις πεποιθήσεις του Ισλάμ.

 Στη συνέχεια υπάρχουν συνεντεύξεις παιδιών που παρακολουθούν το «σχολείο» τα οποία τραγουδούν και μιλούν δίπλα από αυτόματα όπλα τύπου ΑΚ47. «Αν είσαι αγόρι και μεγαλώνεις στις περιοχές που ελέγχει η ISIS μεταξύ Συρίας και Ιράκ, τότε η λέξη «εκπαίδευση» σημαίνει κάτι πολύ διαφορετικό απ' ότι στον υπόλοιπο κόσμο» λέει χαρακτηριστικά σε ρεπορτάζ του ο Independent που παρουσιάζει φωτογραφίες και βίντεο από τις «εκπαιδεύσεις» στο φυτώριο εξτρεμιστών τζιχαντιστών τις οποίες οι ίδιοι οι ISIS κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. 

 Το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ έχει ήδη αποκαλύψει ότι η ISIS έχει ιδρύσει στρατόπεδα εκπαίδευσης, προκειμένου να στρατολογήσει παιδιά σε ένοπλους ρόλους, υπό την αμφίεση της εκπαίδευσης. 

 «Στα στρατόπεδα, τα παιδιά προσλαμβάνουν στρατιωτική εκπαίδευση στα όπλα και θρησκευτικές διδαχές» λέει στο κείμενό το Συμβούλιο και προσθέτει: «Η ύπαρξη τέτοιων στρατοπέδων, καταδεικνύει ότι η ISIS συστηματικά προωθεί εκπαίδευση παιδιών δε όπλα. Επιπροσθέτως δε, παρατάσσονται σε πραγματικές μάχες κατά την διάρκεια στρατιωτικών επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένων και βομβιστικών αποστολών αυτοκτονίας». 
ΠΗΓΗ - http://www.hellas-now.com/