ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2014

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΤΑ ΑΝΤΙΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ΒΑΙΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ''ΣΤΗΜΕΝΗ'' - ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ''ΕΛΑΦΡΑ''... 23/10/2014


Μια ντουζίνα μαχητικά σήκωσε ο Αχμέτ…Αλλά ο Βαΐτσης τα περίμενε στη στροφή! Μια ντουζίνα μαχητικά σήκωσαν σήμερα οι Τούρκοι εκ των οποίων τα τέσσερα ήταν οπλισμένα και προσπάθησαν να στήσουν σκηνικό παραβιάσεων ! 

Μόνο που διαβασμένος και ψυλλιασμένος ο Αρχηγός του ΑΤΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Βαΐτσης Χρήστος είχε στήσει την (παγάνα) του και τους περίμενε στη στροφή ! 

Αφού σήκωσε μαχητικά από τρία διαφορετικά αεροδρόμια που πήραν στο κατόπι τα Τούρκικα στο τέλος σήκωσε μια τετράδα μαχητικών από νησί του Αιγαίου που έβαλαν στη μέση τα Τούρκικα ! 

Οι Τούρκοι δεν πήραν ανάσα και δεν μπόρεσαν προβούν σε Παραβιάσεις αν και ο σκοπός τους ήταν να δημιουργήσουν απο ότι φαίνεται εντυπώσεις ! Το Συμπέρασμα είναι ένα και βγαίνει αβίαστα : Αν αφήσουμε τους Στρατιωτικούς να κάνουν την δουλειά τους όπως αυτοί την ξέρουν καλύτερα από όλους ,όλα θα κυλήσουν πιο ήρεμα για όλους μας !

 Η ηττοπάθεια που μας χαρακτηρίζει και που μας εμποτίζουν κάποιοι έχει και κάποια όρια και αρκεί να θέλουμε να τα υπερασπιστούμε και εμείς αυτά τα όρια ! Για την Ιστορία δείτε τα αποτελέσματα της Πολεμικής Αεροπορίας όταν τους αφήνουμε να κάνουν την δουλειά τους και βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματα.

ΠΗΓΗ - http://www.volcanotimes.com/