ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2014

ΟΙ ΗΡΩΙΔΕΣ ΑΝΤΑΡΤΙΣΣΕΣ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ...ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ... 23/10/2014


Πραγματικά, θα μπορούσε κανείς να πει ότι οι ηρωίδες πολεμούν όπως οι Αντάρτισσες των Κούρδων! Αυτά τα κορίτσια δεν είναι σαν τα υπόλοιπα. 

Δεν προβληματίζονται για το τι θα φορέσουν, δεν πάνε για καφέ, δεν ζουν μια φυσιολογική ζωή. 

Δίνουν την πιο μεγάλη μάχη της ζωής τους, αυτή για την ελευθερία τους. Εκπαιδεύονται για να τα βάλουν με το φόβο και τον τρόμο ολόκληρου του κόσμου, τους Τζιχαντιστές. 

Και δεν δειλιάζουν στιγμή. Όπως η Αρίν Μιρκάν, η ηρωίδα μητέρα δύο παιδιών. Ηθελε απεγνωσμένα να προστατεύσει ό,τι έχουν αφήσει πίσω τους οι αιμοσταγείς τζιχαντιστές.

Καθώς έβλεπε τη μάχη να χάνεται στο Κομπανί, κοντά στα τουρκικά σύνορα, και τα πολεμοφόδιά της να στερεύουν, η νεαρή αντάρτισσα των Κούρδων αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της: βγήκε στην πρώτη γραμμή, απασφάλισε την περόνη και ανατινάχτηκε στον αέρα παίρνοντας μαζί της στον θάνατο τουλάχιστον 27 τζιχαντιστές! Ήταν μόλις 20 ετών… 

 Μια χούφτα ανθρώπων τα έχουν βάλει με αυτούς που δεν μπόρεσε να τα βάλει ολόκληρη Αμερική και Ευρώπη. Αβοήθητοι, μόνοι, στέκονται όρθιοι μέχρι τέλους και αρνούνται να παραδώσουν την πόλη τους στους Τζιχαντιστές, προτάσσοντας ακόμα και τις ίδιες τις ζωές τους στο βωμό της ελευθερίας τους. 

 Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την εκπαίδευση των ηρωίδων αυτών ανταρτισσών..
ΠΗΓΗ - http://www.pentapostagma.gr/