ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2014

ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΠΑΡΑΦΡΟΝΕΣ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΠΟΘΕΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΤΑ ΚΑΣΑΜΙ ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ... 23/10/2014


“Τους έκανε τον αλβανικό αετό στο κέντρο της Αθήνας! εκδίκηση στους οπαδούς του Ολυμπιακού που είχαν κρεμάσει την σημαια της Σερβίας ως ένδειξη αλληλεγγύης”! 

Αυτα και άλλα διθυραμβικά γράφουν τα ορφανά του Μουσολινι για τον φασίστα Κασαμι που έκανε χθες τα κόκκαλα του Γιώργου Καραϊσκακη να τρίζουν. 

Ο φασίστας Κασαμι έκανε τον ναζιστικο χαιρετισμό του “αετού” που συμβολίζει την μεγαλη Αλβανια, σε συνεχεια της πρόκλησης μεσα στην Σερβία απο ομοϊδεάτες του. 

Στην σελιδα του στο FB εχει φωτογραφίες στυλ “ISIS” με το δάχτυλο να δείχνει τον Αλλαχ, ενώ στο τουιτερ δεν ξεχνά να στελνει τις ευχές του “στους μουσουλμάνους όλου του κόσμου”! (Οι άλλοι, να πα να αποκεφαλιστουν). Κάποτε ο Καραϊσκακης τους έδιωχνε με το σπαθί. Σημερα τρώνε ψωμί πάνω απο το μνήμα του. Και φτύνουν κι’ όλας. Να δουμε τι θα κάνουν οι αρμόδιες αρχές μπροστά σε αυτη την φασιστική πρόκληση.

ΠΗΓΗ - http://fifo.blog-spot.gr/