ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΜΙΛΑΝΕ - ΖΗΤΑΝΕ ΤΙΣ ΤΟΡΠΙΛΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ - ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΡΙΒΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ - ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΑ ΑΠΩΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΟΛΟΣ... 23/10/2014


Το τουρκικό πολεμικό πλοίο Bartin παρακολουθεί τις εργασίες του γεωτρύπανου SAIPEM 10000 στο Οικόπεδο Ονασαγόρας σύμφωνα με νέα ανακοίνωση των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων ! 

 Στην ανακοίνωση των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων η οποία δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα τους αναφέρεται ότι η παρακολούθηση γίνεται στο πλαίσιο της Επιχείρησης Ασπίδα Μεσογείου από απόσταση πέντε ναυτικών μιλίων .

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι το πολεμικό πλοίο «Γκελίμπολου» ασκεί καθήκοντα προστασίας και επίβλεψης του ερευνητικού πλοίου της τουρκικής ανώνυμης εταιρείας (TPAO) «Μπαρμπαρός», το οποίο παράνομα διεξάγει έρευνες στην κυπριακή ΑΟΖ. 

 Το «Μπαρμπαρός» βρίσκεται στα ανατολικά της Κύπρου στα όρια του «οικοπέδου» 3 και το συνοδεύει η Τουρκική φρεγάτα«Γκελίμπολου» Πουθενά απο ότι γνωρίζουμε δεν εμφανίστηκε να πλέει ο Ελληνικός στόλος ,ούτε βέβαια περιμένουμε να αντιδράσει το Ναυτικό της Κυπριακής Δημοκρατίας που είναι ασήμαντος! 

 Εκείνα τα περίφημα Υποβρύχια που τα ρίξαμε στο νερό Παρουσία και του Προέδρου της Δημοκρατίας , κάνουν δοκιμές προς τα νερά του Κρητικού Πελάγους μήπως ήρθε η ώρα να τα εξοπλίσουμε με τορπίλες και να τα στείλουμε στη Κύπρο ; Εκτός και αν και αυτά σαπίσουν χωρίς να κάνουν απολύτως τίποτε όπως συνέβη και το 1974 ,τότε θα κλαίνε και για μια ακόμη χαμένη Πατρίδα !

ΠΗΓΗ - http://www.stoxos.gr/