Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

ΜΙΛΑΕΙ Ο ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ''ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ'' ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΖΕ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ...ΙΔΟΥ Ο ΝΕΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ...


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ TWITTER  

Όταν το αντεθνικό Καθεστώς και οι κομματικές συμμορίες του αντισυνταγματικού τόξου εξευτελίζονται από τα συντριπτικά επιχειρήματα του Αρχηγού και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, τότε αναδύεται η επιτακτική ανάγκη δημιουργίας μύθων και ηρώων, προκειμένου να περισωθεί οτιδήποτε είναι δυνατό από την πολιτική τους τιμή. Κάπως έτσι γεννήθηκε χθες από τους ευφάνταστους σεναριογράφους της μεταπολιτευτικής φαρσοκωμωδίας ο μύθος του ήρωα Πύρρου Δήμα. 

Ενός καταξιωμένου αθλητή και Ολυμπιονίκη, ο οποίος όμως εξαργύρωσε τα μετάλλια και την αγάπη του κοινού στηρίζοντας το κλεφτοπασόκ! Ο οποίος, ζηλεύοντας την εγνωσμένη αλαζονεία της πασοκικής συμμορίας που υπηρετεί, επιχειρεί να λάβει μερίδιο δόξης, το οποίο ουδόλως του αναλογεί.

 Οι απατεώνες της δημοσιογραφίας, προκειμένου να αποπροσανατολίσουν απ” όσα σοβαρότατα κατήγγειλαν ο Αρχηγός και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής επί των πολιτικών διώξεων που υφίστανται και τα οποία παραμένουν αναπάντητα, έθεσαν τον κύριο Δήμα ως «αντιεθνικιστική» μαριονέτα των δελτίων ειδήσεων και των σελίδων των κιτρινοφυλλάδων. 

Κι ένα ασάλευτο κι αμίλητο πιόνι της Χούντας ξύπνησε από τον διετή του λήθαργο και την σιωπή για να… «περισώσει την τιμή της δημοκρατίας», όπως αστεία σχολίασε ένας γραφικός κομπάρσος των τηλεοπτικών παραθύρων, ο οποίος κατέχει και θέση υπουργού. Με ύφος σοβαροφανές, ο πασόκος βουλευτής σχολίασε: «Δεν φοβάμαι κανέναν και καμία απειλή. Για αυτό είμαι στη Βουλή, για να μη φοβάται κανένας Έλληνας και κανένα ελληνόπουλο», δήλωσε ο όψιμος «υπερασπιστής» του Λαού.

 Η Χρυσή Αυγή αντί απαντήσεως, θα θέσει υπόψη του Ελληνικού Λαού δύο μόνο ενδεικτικές «ηρωικές» ενέργειες του εν λόγω «προστάτη», για να «επιβεβαιώσει» τα λεγόμενά του: «Ναι σε όλα!», η απάντηση του Π. Δήμα κατά την ψηφοφορία των Μνημονίων. «Ναι», η απάντηση του Π. Δήμα στο Νόμο 4093/2012, με τον οποίο καταργείται η σύνταξη του ΟΓΑ για τους σκληρότατα δοκιμαζόμενους από το αλβανικό Καθεστώς, ανασφάλιστους υπερήλικες Βορειοηπειρώτες αδελφούς μας.

 Δεν θα ασχολούμασταν καν με τον συγκεκριμένο βουλευτή της εγκληματικής συμμορίας ΠΑΣΟΚ, το γεγονός όμως πως θέλησε να δώσει συνέχεια στο δημοσιογραφικό παραμύθι «αποτροπής του Χρυσαυγίτη Μίχου απ” το να δείρει τον Τατσόπουλο», υπήρξε φαιδρή πρόκληση, η οποία υποτιμά τη νοημοσύνη του Ελληνικού Λαού. 

Κανένας Δήμας δεν απέτρεψε το επεισόδιο Μίχου - Τατσόπουλου. Τον θρασύδειλο και αυθάδη Τατσόπουλο διέσωσε μονάχα η ψυχραιμία του Νίκου Μίχου και η επέμβαση του συναγωνιστή Κασιδιάρη. Δημοσιογραφικοί πραίτορες της Χούντας των Μνημονίων, την επόμενη φορά να ελέγχετε καλύτερα τους «ήρωες» των παραμυθιών σας. 

Δυστυχώς για σας, οι μοναδικοί ήρωες στη Βουλή των Ελλήνων είναι 16 τον αριθμό, ευρίσκονται στο βάθος δεξιά της αιθούσης της Ολομελείας και αγωνίζονται όχι για να προστατέψουν τον κάθε Τατσόπουλο, αλλά για την Πατρίδα και το Λαό. Γι” αυτό άλλωστε τους φυλακίζετε, δίχως κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο.

ΠΗΓΗ - http://www.antonionews.gr/