Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ - ''ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ''...ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΝΤΕ ΠΑΡΕ ΤΑ ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΛΑΨΕ...ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΗΝ ΜΑΡΘΑ ΒΟΥΡΤΣΗ ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΕΙΧΕΣ ΞΑΔΕΡΦΗ;;;


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ TWITTER  

Η... Μάρθα Βούρτση του Ελληνικού Κοινοβουλίου, ο εθνοπατέρας κωλοτούμπας, τον Νοέμβριο του 2013 και συγκεκριμένα στις 30/11/2013, έβγαζε πύρινο λόγο στους οπαδούς της Χρυσής Αυγής, στην πλατεία Συντάγματος.

 «Τω καιρώ εκείνω», σας θυμίζουμε τι έλεγε, με αφορμή τις δηλώσεις του συνηγόρου του, Αλέξη Κούγια την Τρίτη (17/06), που υποστήριξε πως: «Ο εντολέας μου Ευστάθιος Μπούκουρας είναι εντελώς ξεχωριστή περίπτωση, γι’ αυτό άλλωστε και διεγράφη από την κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής».

 Διαβάστε απόσπασμα από την ομιλία του Ευστάθιου Μπούκουρα απέναντι από τη Βουλή των Ελλήνων στις 30 Νοεμβρίου 2013 και δείτε το ενός λεπτού και ολίγων δευτερολέπτων βίντεο που ακολουθεί: «Έλληνες, Ελληνίδες, σηκώστε ψηλά τις γαλανόλευκες. Είμαστε νικητές, νικάμε! Δεν μας πτοεί τίποτα! Ξεκινήσαμε έναν αγώνα πριν καιρό. Δώσαμε έναν όρκο. Δεν θα σας προδώσουμε. Δεν σας προδώσαμε και σήμερα αποδεικνύεται και στέλνετε ένα μήνυμα κι εσείς παντού. Δεν μας προδίδετε κι εσείς. Ξεκινήσαμε έναν καθαρό, δίκαιο και τίμιο αγώνα. Έτσι ξεκινήσαμε, έτσι θα συνεχίσουμε. 

Όλοι μονιασμένοι, όλοι οι Έλληνες ενωμένοι, για να κάνουμε πράξη αυτό που ακούγεται τόσα χρόνια από τα ανδρείκελα εκεί μέσα (σ.σ. Βουλή). Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και πουθενά αλλού. Ήρθε η ώρα των Χρυσαυγιτών, ήρθε η ώρα των γνήσιων Ελλήνων, που θα το κάνουν πράξη. Η Ελλάδα, ανήκει στους Έλληνες, η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες. Ζήτω η Ελλάδα».




ΠΗΓΗ - http://eleftherologion.blogspot.gr/