ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Παρασκευή, 6 Ιουνίου 2014

ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ Ο ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ - ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ...


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ TWITTER  

Σε μία πρωτόγνωρη απόφαση για τη μέχρι τώρα τακτική που ακολουθήθηκε από τις δικαστικές αρχές στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής, προέβησαν οι ανακρίτριες και ο αρμόδιος εισαγγελέας, για τον Δημήτρη Κουκούτση.

 Ο Βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία του, απόφαση η οποία μεταφράζεται σε απαγόρευση εξόδου του από τη χώρα αλλά και σε περιορισμό κατ' οίκον! Η επί οκτώ ώρες απολογία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής για την κατηγορία της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα και ακολούθησε διάσκεψη μεταξύ των ανακριτριών και του Εισαγγελέα, Ισ. Ντογιάκου, προκειμένου να αποφασίσουν για την ποινική του μεταχείριση. 

 Η απολογία του ξεκίνησε στις 9 το πρωί, ενώ σε συμπαράσταση του βουλευτή, από το πρωί, βρέθηκαν στο Εφετείο οι συνάδελφοι του Ηλ. Κασιδιάρης, Κ. Μπαρμπαρούσης, Ν.Μίχος κ.ά.

ΠΗΓΗ - http://eleftherologion.blogspot.gr/