Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ - ''ΧΕΣΤΗΚΕ Ο ΜΙΧΟΣ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΠΥΡΡΟ ΔΗΜΑ ΚΑΙ ΕΤΡΕΞΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ''...ΚΥΡΙΕ ΑΔΩΝΙ ΑΣ ΜΗΝ ΗΤΑΝ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ Ο ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ ΣΟΥ...ΑΙΝΤΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΓΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ...


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ TWITTER

Απίστευτα σχόλια για το επεισόδιο που έλαβε χώρα προχθές (4/06) στη Βουλή με πρωταγωνιστές τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μίχο και τον πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πλέον ανεξάρτητο, Πέτρο Τατσόπουλο, έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης σε πρωινή εκπομπή. 

 Ο υπουργός Υγείας, ο οποίος σύμφωνα με όσα υποστήριξε βουλευτής της ΧΑ, Χρήστος Παππάς, του είχε εκμυστηρευτεί ότι: «Προτιμώ ο γιος μου στα 16 του να είναι χρυσαυγίτης, παρά συριζαίος ή κομμουνιστής», αναφερόμενος στο περιστατικό με πρωταγωνιστές τους Μίχο και Τατσόπουλο:

 «Μόλις ο τρομερός Χρυσαυγίτης Μίχος, είδε τον Πύρρο Δήμα μπροστά του να του κάνει μια κίνηση με το χέρι και κατάλαβε ότι δεν θα έχει μπροστά του τον Τατσόπουλο, αλλά τον Δήμα, τότε αμέσως έκανε αναστροφή 180 μοιρών και έσπευσε στην αγκαλιά του Κασιδιάρη. Κοινώς χέστηκε ο κ.Μίχος»!

ΠΗΓΗ - http://eleftherologion.blogspot.gr/