Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ-ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ...ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ...


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ TWITTER

Σκάνδαλο τεραστίων διαστάσεων δημιουργείται από την παραγραφή σύμφωνα με το νόμο περί ευθύνης Υπουργών της δίωξης κατά Βενιζέλου-Παπακωνσταντίνου για τα υποβρύχια, λόγω της εσπευσμένης λήξης της λειτουργίας της Βουλής. Ειδικότερα, στις 18-03-2014 ο Εισαγγελέας Διαφθοράς έστειλε στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Κουτζαμάνη το διαβιβαστικό από το οποίο προέκυπτε ότι διαπιστώθηκαν ποινικές ευθύνες για Υπουργούς και συγκεκριμένα για τους Βενιζέλο και Παπακωνσταντίνου σχετικά με το σκάνδαλο των Υποβρυχίων.

 Η Κουτζαμάνη καθυστέρησε σχεδόν δύο ολόκληρους μήνες (!) να αποστείλει την ποινική δικογραφία στον Υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου. Η δικογραφία έφτασε στον Αθανασίου στις 05-05, ο οποίος βεβαίως έστειλε τη δικογραφία στη Βουλή όχι αμέσως, αλλά όλως τυχαίως στις 04-06, δηλαδή την ημέρα που έκλεισε η Βουλή! Την ίδια στιγμή οι δικογραφίες για τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής για ανύπαρκτα αδικήματα φτάνουν στην βουλή με ταχύτητα αστραπής! 

Τότε δημιουργήθηκαν σε όλους ερωτηματικά για το λόγο της έκτακτης λήξης των εργασιών της Βουλής. Τώρα όλοι καταλαβαίνουν ότι ο Σαμαράς αποσκοπούσε στη συγκάλυψη των ευθυνών για τα υποβρύχια. Προκύπτει απ’ αυτό επομένως ο δόλος συνολικά της Χούντας Σαμαρά-Βενιζέλου, της κλίκας των επίορκων δικαστών του Αθανασίου, αλλά και του Προέδρου της Δημοκρατίας Παπούλια, ο οποίος κατόπιν πρότασης του Σαμαρά, εξέδωσε το Προεδρικό Διάταγμα με το οποίο κηρύχθηκε η λήξη των εργασιών της βουλευτικής περιόδου.

 Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τον κατάπτυστο νόμο περί ευθύνης Υπουργών (ο οποίος διαμορφώθηκε το 2003 από τον σημερινό Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χαράλαμπου Βουρλιώτη): «Το αξιόποινο των πράξεων των Υπουργών, που αναφέρονται στο άρθρο 1 παρ. 1, εξαλείφεται με το πέρας της δεύτερης τακτικής συνόδου της βουλευτικής περιόδου που αρχίζει μετά την τέλεση της αξιόποινης πράξης, εάν ως τότε η Βουλή δεν έχει αποφασίσει να ασκήσει ποινική δίωξη κατά του Υπουργού, σύμφωνα με όσα ορίζονται στο νόμο αυτόν». 

Με λίγα λόγια, η τακτική σύνοδος που έληξε στις 04-06-2014 ήταν η δεύτερη μετά την τέλεση της αξιόποινης πράξης, δηλαδή από την περίοδο της Κυβέρνησης Παπανδρέου και εν συνεχεία Παπαδήμου το 2009-2012. Η Χούντα Πασοκ-ΝΔ παραβιάζει διαρκώς τους Νόμους και το Σύνταγμα προς όφελος των παρανομούντων Υπουργών της. Είναι επιτακτική ανάγκη η διεφθαρμένη αυτή Κυβέρνηση να πέσει εδώ και τώρα πριν καταστρέψει ολοκληρωτικά την Ελλάδα και τους Έλληνες! 




ΠΗΓΗ - http://www.xryshaygh.com/