Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

ΕΡΗΜΗΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ - ''ΑΛΩΝΙΖΕΙ'' ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΟΙΜΑΤΕ...


Ένα ακόμη “περίεργο” περιστατικό, ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στη Θράκη, συνέβη την Κυριακή 1η Ιουνίουστο πομακοχώρι Μελίβοια της Ξάνθης. 

Σε εκδήλωση για τα εγκαίνια φροντιστηρίου μαθημάτων που λειτουργεί υπό την αιγίδα της Έένωσης Ξάνθης, άτομα των οποίων ο ρόλος είναι εξαιρεικά αμφισβητήσιμος, ενώ κατηγορούνται από πολλούς για ανθελληνική δράση μέχρι και για σχέσεις τους με τους γκρίζους λύκους, συμμετείχαν στα εγκαίνια του φροντιστηρίου, ενώ την ίδια στιγμή, η Ελληνική Πολιτεία “έλαμψε” δια της απουσίας της. 

Στα εγκαίνια επίσης ήταν παρόντες ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης και φίλος του Αχμέτ Σαδίκ, Αχμέτ Φαΐκογλου, πάντα με την κονκάρδα των γκρίζων λύκων στο πέτο, ο νέος δήμαρχος Μύκης Ξάνθης Τζεμήλ Καπζά, ο περιφερειακός σύμβουλος του Άρη Γιαννακίδη και πρώτος σε σταυρούς Μεχμέτ Ουστά Χουσεΐν, ο δικηγόρος Ραμαντάν Ναζίμ, ως νέος πρόεδρος της παράνομης Ένωσης Τούρκων της Ξάνθης, αλλά και ο Τούρκος υποπρόξενος Κομοτηνής, Άλπερ Άτακ.

ΠΗΓΗ - http://pra-gma-ti-ko.blogspot.gr/