Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑΚΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ - ''ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ ΑΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΙ ΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΤΗΣ -ΠΛΑΚΑΣ '';;;


Με το γνωστό καυστικό του ύφος ο "Αποδυτηριάκιας" σχολίασε την υποκριτική δήλωση Κουράκη περί... υπερασπίσεως της Χρυσής Αυγής και του Ηλία Κασιδιάρη: 

Να αποφυλακιστεί ο Σάββας Ξηρός για λόγους υγείας ζήτησαν δύο βουλευτές του Σύριζα, η κυρία Βασιλική Κατριβάνου και ο κύριος Τάσος Κουράκης. Θυμίζω ότι ο κύριος Σάββας Ξηρός, ο αγιογράφος, είναι ο μεσαίος από τα τρία αδέλφια που είχαν στρατευθεί στην 17 Νοέμβρη. 

Όχι απλώς τρομοκράτης, αλλά σκοτώστρα κλάσεως. Τρομοκράτης μπορεί να θεωρηθεί κι αυτός που κάνει πορεία στη Σταδίου και την Πανεπιστημίου. Τρομοκρατεί, απειλεί, αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά του. Ο Σάββας Ξηρός σκότωνε, δολοφονούσε, είχε συμμετοχή πρωταγωνιστική στην εκτέλεση των στόχων της οργάνωσης 17Ν. Άπαικτος γκόμενος άλλοτε ο Σάββας Ξηρός, για λύπηση σήμερα. Γι' αυτό οι δύο αριστεροί βουλευτές ζήτησαν να γίνει δεκτό το αίτημά του να εκτίει την ποινή του στο σπίτι του. Για ανθρωπιστικούς λόγους. Μέχρι εδώ τίποτα το περίεργο. 

Να, όμως, που ο κύριος καθηγητής Τάσος Κουράκης, τη μπέρδεψε τη δουλειά. Είπε ότι δεν έχει καμμία σχέση με την 17Ν, ότι το αίτημά του για τον Ξηρό δεν σημαίνει ότι τον απαλλάσσει των κατηγοριών. Κάτι τέτοια. Είπε και το άλλο, όμως. “Θα υπερασπιζόμουν και τον Κασιδιάρη”. Ντροπή. Αυτή η ατάκα είναι ολότελα φασιστική. 

Όταν λες “ακόμα και τον Κασιδιάρη”, τον έχεις τον άλλονα για κάθαρμα, για ρεμάλι. Δικαίωμα του Κουράκη να τοποθετεί όπου γουστάρει τον καθένα. Πολιτικά, κοινωνικά. Άλλο είναι το φασιστικό. Τον ρωτάς τον άλλονα, Κασιδιάρης λέγεται ή, όχι, αν θα δεχόταν να τον υπερασπίσει ένα κατά τη γνώμη του νούμερο. Ένα άτομο της πλάκας. Κάποιον ελάτε να γελάσουμε.

ΠΗΓΗ - http://www.xryshaygh.com/