Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

ΑΝΟΙΞΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΒΟΘΡΟ ΤΟΥ Ο Θ. ΠΑΓΚΑΛΟΣ - ''ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ,ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ...ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 3''...


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ TWITTER  

O Θ. Πάγκαλος του «μαζί τα φάγαμε» ξαναχτύπησε και δηλώνει πώς πρέπει να απολυθούν οι μισοί δημόσιοι υπάλληλοι, μεταξύ των οποίων οι αστυνομικοί, οι εκπαιδευτικοί και οι γιατροί. 

Αυτή τη φορά δεν έπιασε στο στόμα του τους στρατιωτικούς, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. «Χρειάζονται οι μισοί δημόσιοι υπάλληλοι», είπε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Πάγκαλος, σημειώνοντας ότι, «αν υπήρχε μία κυβέρνηση που δεν χρειαζόταν την λαϊκή ψήφο θα έπρεπε να απολύσει τους μισούς». «Σε έναν αριθμό 1.000 ατόμων στην Ελλάδα έχουμε τους περισσότερους αστυνομικούς, εκπαιδευτικούς και υγειονομικούς», πρόσθεσε μιλώντας στον συστημικό Σκάι. 

 Τι λέει ο κ. Πάγκαλος. Πώς αφήστε τους μισούς αστυνομικούς να φυλάνε του πολιτικούς και όλους τους άλλους απολύστε τους, αφήνοντας τους πολίτες στο έλεος των μεταναστών που και με δική του ευθύνη μπήκαν στη χώρα και σφάζουν Έλληνες. Τι λέει ο κ. Πάγκαλος; Αφήστε τους Έλληνες χωρίς περίθαλψη, γιατρούς και υγειονομικό προσωπικό να πεθαίνουν στα πεζοδρόμια. Οι έχοντες, μεταξύ των οποίων και ο ίδιος, μπορούν να πηγαίνουν σε ιδιωτικά θεραπευτήρια. 

 Τέλος, ο Πάγκαλος λέει αφήστε την Παιδεία να ρημάξει και δώστε χώρο σε τύπους σαν τη Ρεπούση να διαστρεβλώνουν την ελληνική ιστορία και να μιλούν για συνωστισμό στη Σμύρνη προσβάλοντας τη μνήμη των χιλιάδων νεκρών από τους Οθωμανούς.

 «Μόλις πετύχαμε το πρωτογενές πλεόνασμα, που είναι μεγάλος άθλος στην μεταπολιτευτική Ελλάδα αρχίσαμε να κρατάμε δημοσίους υπαλλήλους και υπαλλήλους που έχουν μπει στο Δημόσιο με αμφισβητούμενες διαδικασίες», είπε ο ευτραφής πολιτικός κατέληξε επισημαίνοντας πώς «γι' αυτό είχα πει ότι το μνημόνιο είναι ευκαιρία και όχι ευτυχία». Μήπως ο κ. Πάγκαλος λειτουργεί ως «λαγός» της κυβέρνησης; Άλλωστε είχε πει πως θα μπορούσε να ψηφίσει και Σαμαρά.

ΠΗΓΗ - http://www.defencenet.gr/