Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

EKTAKTO - ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ... ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΞΑΓΟΤΑΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ...


Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί το παρακάτω βίντεο από την Ουκρανία το οποίο είδε τις τελευταίες ώρες το «φως» της δημοσιότητας και απεικονίζει την εν ψυχρώ δολοφονία δύο πολιτών από πυρά αντρών της ουκρανικής εθνοφρουράς, έξω από εκλογικό κέντρο στην πόλη Krasnoarmeysk. 

 Όπως φαίνεται στο βίντεο, αλλά και σύμφωνα με μαρτυρίες, οι Ουκρανοί στρατιώτες άρχισαν να πυροβολούν αδιακρίτως διαδηλωτές και ψηφοφόρους με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δεκάδες πολίτες και να χάσουν τη ζωή τους δύο.

 Την Κυριακή, η ουκρανική εθνοφρουρά κατέλαβε δεκάδες εκλογικά κέντρα σε περιοχές γύρω από το Ντονέτσκ στην ανατολική Ουκρανία, ενώ οι πρώτες μαρτυρίες για πυροβολισμούς έκαναν από νωρίς το πρωί την εμφάνισή τους στο Twitter. 

 Ενδεικτικό είναι το tweet ενός νεαρού ο οποίος ανάρτησε στον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης μία φωτογραφία στην οποία απεικονιζόταν ένας νεκρός άντρας. «Οι άνθρωποι απλά στέκονταν εκεί, άοπλοι, έξω από το Δημαρχεία και εκείνοι πυροβολούσαν», έγραψε.




ΠΗΓΗ - http://alertgr.blogspot.gr/

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ GREEK NEWS FROM ELLHNAS GENNIESAI DEN GINESAI POTE...ΕΔΩ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΗΓΕΣ...ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΤΥΡΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ...