Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

ΣΥΝΕΒΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ - ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ Δ' - ΕΠΙΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΑΧΥΠΛΟΑ...ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;;ΛΙΤΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΕΘΑ...


Συναγερμός της Δύναμης (ΔΕΛΤΑ) με προσωπική εντολή του Α/ΓΕΕΘΑ με όλες τις διαθέσιμες δυνάμεις των Ειδικών Δυνάμεων όλων των κλάδων …

Καταδρομείς ,Αλεξιπτωτιστές ,Άνδρες της Μονάδος Υποβρυχίων Καταστροφών και ΟΥΚάδες αλλά και δυνάμεις του Λ/Σ με πλήρη φόρτο και οπλισμό συγκεντρώθηκαν και επιβιβάζονται σε Αεροσκάφη C-130 ελικόπτερα Σινούκ και στα πανίσχυρα αρπακτικά της θάλασσας τα ZUBR που σπάνε κάθε ρεκόρ ταχύτητας πετώντας κυριολεκτικά πάνω από τα κύματα ! από διαφορετικά σημεία ενώ δεν υπάρχει η παραμικρή πληροφόρηση !

 Δεν γνωρίζουμε το σκοπό αν και οι χρόνοι φορτώσεως παίζουν εδώ μεγάλο ρόλο και σίγουρα η Στρατιωτική Ηγεσία θέλει να κατοχυρώσει την ταχύτητα αντίδρασης και άμεσης ανταπόδοσης του τυχόν χτυπήματος σε καθορισμούς στόχους ! 

 Σε ετοιμότητα για την προστασία της επιχείρησης Επιθετικά ελικόπτερα ,μαχητικά Αεροσκάφη και πλωτά του λιμενικού Σώματος …Ενώ παραμένουν σε αυξημένη επιφυλακή οι Δυνάμεις των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου με τους Καταδρομείς σε ειδικό ρόλο!

 Λιτή η ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ 

 «Τις πρωινές ώρες της 27ης Μαΐου 2014, με εντολή του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ και στο πλαίσιο άσκησης «Πυρπολητής 3/14» ενεργοποιήθηκε τμήμα της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης («Δ») του Νοτίου Τομέα με σκοπό την δοκιμασία και τον έλεγχο των διαδικασιών και δυνατοτήτων της δύναμης.»

ΠΗΓΗ - alertgr.blogspot.gr