Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΘΡΑΣΥΤΗΤΑ ΤΩΝ ''ΝΕΩΝ'' ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...


Το θράσος που διακατέχει το υπηρετικό προσωπικό του συστήματος είναι πραγματικά απύθμενο. Με μία αναίδεια, που δεν έχει πήχη, διαστρεβλώνουν πλήρως την πραγματικότητα και αλλοιώνουν το αληθινό νόημα των Αξιών. Στα «Νέα» της Παρασκευής ένας τέτοιος θρασύς τύπος, κάποιος Ηλίας Κανέλλης, φροντίζει με το «εξυπνακίστικο» ύφος που χαρακτηρίζει τους «προοδευτικούς» να ειρωνευτεί την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και τους ανθρώπους που την απαρτίζουν. 

Χρησιμοποιώντας ως τίτλο τα αρχικά ΚΔΩΑ (Κτηνώδης Δύναμη, Ωγκώδης Άγνοια, με το Ωγκώδης γραμμένο με ωμέγα εξεπίτηδες), ο Κανέλλης χύνει δηλητήριο εναντίον μας. Όλη η ουσία, όμως, της «ανάλυσης» βρίσκεται στο τέλος του κειμένου του όπου γράφει τα εξής: «Στην πραγματικότητα, κόμματα όπως η Χρυσή Αυγή επιβιώνουν επειδή μιλάνε στην καρδιά αμοράλ πληθυσμιακών ομάδων που, επειδή αισθάνονται μειονεκτικά σε μία ιεραρχημένη κοινωνία βάσει της αξίας των ανθρώπων, διεκδικούν την αποδιάρθρωση και το χάος, διότι μόνο εκεί αισθάνονται καλά. 

Στην ισοπέδωση, στον τραμπουκισμό, στην άρνηση προσόντων που προσφέρουν η γνώση, η παιδεία, η εξειδίκευση, ο πολιτισμός, οι ειδικές δεξιότητες, ο κόπος, η εργατικότητα, εκεί στηρίζεται ο ιδιότυπος ριζοσπαστισμός της Χρυσής Αυγής.» Είναι φανερό ότι εδώ βλέπουμε μία ξεκάθαρα υποτιμητική αντιμετώπιση των Ελλήνων οι οποίοι υποστηρίζουν και ψηφίζουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Ούτε λίγο, ούτε πολύ ο αναιδής αυτό τύπος αποκαλεί περίπου ως κομπλεξικούς όσους στηρίζουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Μεγαλύτερη αναίδεια, όμως, έχει ο τρόπος δικαιολόγησης αυτού του έμμεσου χαρακτηρισμού. 

Οι υποστηρικτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ «αισθάνονται μειονεκτικά»(!) γιατί υπάρχει «μία ιεραρχημένη κοινωνία»(!!), η οποία κινείται βάσει της αξίας των ανθρώπων»(!!!). Πλάκα μας κάνει αυτός ο απίθανος τύπος; Που είδε την «Ιεραρχημένη Κοινωνία»; Στην παράδοση της Εθνικής μας κυριαρχίας; Στο ξεπούλημα της Δημόσιας Περιουσίας; Στην μετατροπή των Ελλήνων σε κοινωνικά πειραματόζωα;

 Στην οικογενειοκρατία στο χώρο της Πολιτικής; Στους «νταβατζήδες» των ΜΜΕ με τις παράνομες άδειες και τα υπέρογκα χρέη, που παρόλα αυτά θέλουν να ελέγχουν και να κατευθύνουν τον Δημόσιο Βίο; Στα ξοφλημένα κόμματα του «συνταγματικού τόξου», που έκλιναν σ’ όλες τις πτώσεις τις λέξεις κλέφτης, απατεώνας, διαπλοκή, διαφθορά, μίζα, ρεμούλα; «Την αποδιάρθρωση και το χάος» σ’ αυτήν τη Χώρα δεν τα έφερε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αλλά τα συστημικά κόμματα που στηρίζει (και) η πατσαβουροφυλλάδα στην οποία γράφει ο εν λόγω τύπος.

 Την καταστροφή και τον όλεθρο τον έφεραν οι μνημονιακές κυβερνήσεις, τις οποίες στηρίζει με μανία το συγκρότημα του ΔΟΛ. Δεν σταματά, όμως, εκεί ο θρασύτατος αυτός κονδυλοφόρος. Τις έννοιες που απαριθμεί, τις οποίες όπως υποστηρίζει αρνείται η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, προφανώς τις στηρίζουν τα τσοντοκάναλα και οι πορνοφυλλάδες. «Η γνώση, η παιδεία, η εξειδίκευση, ο πολιτισμός, οι ειδικές δεξιότητες, ο κόπος, η εργατικότητα», όλα αυτά προφανώς παράγονται από τα «αφιερώματα» του Σταύρου Θεοδωράκη για το «δράμα» των λεσβιών, από το πώς γίνονται οι… αποτριχώσεις στις «ευαίσθητες περιοχές»( όπως δείχνουν οι πρωινές εκπομπές της ιδιωτικής τηλεόρασης), ενώ το πιο «λαμπρό» παράδειγμα το δείχνουν τα ίδια «Τα Νέα» στην σελίδα 47, από όπου εντελώς ενδεικτικά επιλέγουμε μία μόνο αγγελία απ’ αυτές που προφανώς «προάγουν τον πολιτισμό», όπως τον εννοεί ο Κανέλλης και ο κάθε όμοιος του: «η μυσταγωγία του μασάζ πλημμυρισμένη από αίσθηση μεταξιού και σαγήνης! 

Ήχοι που ταξιδεύουν… Χέρια που ανακαλύπτουν επιθυμίες στο κόκκινο! Νέες εντυπωσιακές μασέζ!» Πραγματική προάσπιση του πολιτισμού, μη μου πείτε… Για να τελειώνουμε, όμως, με τις αθλιότητες και τις αστειότητες του «εξυπνάκια» αυτού, που προσπαθεί «να πουλήσει μούρη» στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, του λέμε ότι η «Κτηνώδης Δύναμη» ανήκει στην αυτοκρατορία παραγωγής λάσπης των ΜΜΕ και των πολιτικών κομμάτων που κατέστρεψαν και συνεχίζουν να καταστρέφουν την Χώρα. Αυτό συνεπάγεται μία «Ογκώδη Άγνοια» (με Ω, όπως θέλει ο τύπος αυτός) σε Αρχές και Αξίες όπως Πατρίδα, Ελευθερία, Τιμή, Αξιοπρέπεια, Ευθυξία. Περαστικά και αναμένουμε και άλλες «πολιτιστικές» αγγελίες, αυτή την φορά με βουλγάρες χορεύτριες το συντομότερο δυνατόν…

ΠΗΓΗ - http://www.xryshaygh.com