Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ - '' ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ '' ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΠΛΗ ΔΟΛΟΦΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΗΛΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΧΩΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ...


Τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Δένδια, κατέδειξε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος, ως ηθικούς αυτουργούς της πρόσφατης δολοφονίας των δύο μελών της Χρυσής Αυγής, σε παρέμβασή του στη Βουλή. Ο κ. Παναγιώταρος υποστήριξε πως οι κ.κ. Σαμαράς και Δένδιας «θέλουν να δουν νεκρούς τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής», ενώ κατηγόρησε και το πολιτικό σύστημα και τα μέσα ενημέρωσης για υποκρισία, καθώς, όπως σημείωσε:

 «μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα καλούσαν σε εκδίκηση, ‘τσακίστε τους, κρεμάστε τους’, ενώ σήμερα φτάσαμε στο ‘ψυχραιμία, αυτοσυγκράτηση, να πέσουν οι τόνοι’ και άλλα γλυκανάλατα και λάιτ. Απ' τα πολυσέλιδα αφιερώματα φτάσαμε στα μονόστηλα, ή στη δεύτερη είδηση, ή να ακούμε διάφορες ηλίθιες δικαιολογίες, ότι ο θάνατος ήταν ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ή ότι τους βάλαμε εμείς στο σημείο εκεί για να τους εκτελέσουν, ή ότι είναι καθοδηγούμενοι δικοί μας, ότι δεν υπήρχε πολιτικό κίνητρο, προβοκάτσια, και διάφορες άλλες βλακείες» ανέφερε ο κ. Παναγιώταρος. 

 Ο βουλευτής τόνισε, μάλιστα, πως τέτοιου είδους εκτιμήσεις είχαν εκφράσει η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Μαρία Γιαννακάκη και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρος Κοντονής - κάτι που ο τελευταίος απέρριψε. «Ο τρόπος που μιλάτε δεν δικαιώνει τα παιδιά που σκοτώθηκαν άδικα. Με το ύφος που μιλάτε χάνετε το δίκιο σας» επεσήμανε παρεμβαίνοντας ο προεδρεύων Γιώργος Καλαντζής. «Αυτά τα είπαν βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου και όχι Αρειανοί» απάντησε ο Ηλίας Παναγιώταρος. «Κάντε ό,τι καταλαβαίνετε - δεν κάναμε ούτε αυτό που περιμένατε κάποιοι να βγούμε στους δρόμους και "να αρχίσει ο εμφύλιος". 

Περαστικά σας» συμπλήρωσε. «Για ποιον λόγο περαστικά μας; Το πολιτικό σύστημα στάθηκε στο ύψος του με τη δημοκρατική ευαισθησία που το χαρακτηρίζει. Τίποτε άλλο δεν θα ήθελα να πω, γιατί όταν υπάρχουν αθώα θύματα, η σιωπή είναι ο μεγαλύτερος σεβασμός απέναντί τους» ανταπάντησε ο κ. Καλαντζής.

ΠΗΓΗ - http://www.zougla.gr