Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΑΓΩΜΑΡΑ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ; ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ Ν. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ


Ο τρισμέγιστος Χατζηνικολάου αποκάλυψε ότι οι «έγκυρες πηγές» του (κανένα πουλάκι θα’ ναι ή κανένας «έγκυρος μάρτυρας Α,Β,Γ…Ω») λένε ότι το βίντεο της δολοφονίας των δυο Ελλήνων παλληκαριών, δόθηκε στη δημοσιότητα από μεγάλο στέλεχος της Χ.Α. και αυτό δημιουργεί τριγμούς στη Χ.Α., γιατί άλλα λέει ο προφυλακισμένος Αρχηγός και άλλα κάνουν “υπερπροβεβλημένα” στελέχη της Χ.Α. Μάλιστα ο “έγκριτος” δημοσιογράφος είπε ότι δημιουργούνται και τάσεις αυτονομισμού μέσα στη Χ.Α. Να και το σχετικά άρθρο και βίντεο :


Φίλε Νικόλα, το σενάριο της εσωτερικής φαγωμάρας στην Χ.Α. είναι παλιό, χιλιοπαιγμένο και χωρίς αποτέλεσμα. Πριν λίγες ημέρες μάλιστα, είχε ειπωθεί ότι υπήρχε και κόντρα μεταξύ Κασιδιάρη-Παναγιώταρου! Αυτά συνήθως συμβαίνουν σε απο-κόμματα του “δημοκρατικού τόξου”. Στην Χ.Α δεν συμβαίνουν γιατί πολύ απλά η Χ.Α. δεν είναι κόμμα σαν τα άλλα, είναι Ιδέα, είναι Έθνος, είναι Ελλάδα. 

Στη Χ.Α. υπερτερούν τα ιδανικά του Έθνους και ο Αγώνας για ελεύθερη Ελλάδα, και όχι οι θέσεις και οι μίζες όπως υπάρχουν στα απο-κόμματα. Δυστυχώς για σένα και τα αφεντικά σου, ούτε αυτό είναι ικανό να πλήξει την Χ.Α. και τα ποσοστά της (αυτά που δεν τόλμησε να δείξει στην εκπομπή του ο Ζούγκλας). Και κάτι τελευταίο: το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;…. Ξύπνησε ο Έλληνας και το Εθνικιστικό ποτάμι μεγαλώνει κάθε μέρα! Ζήτω η Ελλάς Ζήτω το Έθνος Ζήτω η Χρυσή Αυγή




ΠΗΓΗ - http://ethnikismos.net