Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ - ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ - ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΚΑΙ ΚΟΚΚΑΛΗ... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...


Μετά από πέντε άγονους διαγωνισμούς, οι κατασκευαστικές εταιρείες J&P Αβαξ (όμιλος Ιωάννου) ΤΕΡΝΑ Α.Ε. (όμιλος Περιστέρη), ΑΚΤΩΡ (όμιλος Μπόμπολα) και ΙΝΤΡΑΚΑΤ (όμιλος Κόκκαλη) ανέλαβαν να συνδράμουν το Καθεστώς της υποτέλειας και του ραγιαδισμού στην ανέγερση ισλαμικού τεμένους στη περιοχή του Βοτανικού. 

Ουσιαστικά πρόκειται για την υλοποίηση άλλης μία δέσμευσης-υπόσχεσης του Σαμαρά προς τους ξένους. Πολύ προ της υπόσχεσης σε ξένα κέντρα για την εξάλειψη του νόμιμου Πολιτικού Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, ο θλιβερός πρόεδρος της προδοτικής Νέας Δημοκρατίας είχε δεσμευθεί στον Τούρκο ομόλογό του, την κατασκευή τζαμιού στο κέντρο της Αθήνας. Μετά από πέντε διαγωνισμούς, οι οποίοι δεν τελεσφόρησαν φέρνοντας σε δυσχερή θέση την κυβέρνηση των υποτακτικών, οι ανωτέρω κατασκευαστικές εταιρείες ενεργοποιήθηκαν προκειμένου να προχωρήσουν την πρωτοφανή αυτή κυβερνητική μεθόδευση, νομιμοποιώντας επί της ουσίας τα εκατομμύρια των ισλαμιστών λαθροεισβολέων και περιφρονώντας το εθνικό αίσθημα του Ελληνικού Λαού.

 Η αντεθνική συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και προσωπικά ο Αντώνης Σαμαράς, διαγράφουν δίχως αιδώ, τους μεγαλειώδεις και ματωμένους Εθνικούς Αγώνες του Ελληνισμού για την απελευθέρωση από τον οθωμανικό ζυγό: πρώτη φορά μετά την επική Επανάσταση του Έθνους στα 1821, επιχειρείται η ανέγερση τζαμιού επί της ελεύθερης ελληνικής επικράτειας! Επιπλέον, η απόφαση της ανθελληνικής κυβέρνησης Σαμαρά υπό το πρόσχημα του σεβασμού των θρησκευτικών ελευθεριών των ισλαμιστών λαθρομεταναστών, αποτελεί νίκη της Τουρκίας και προσωπικά του Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος απαίτησε από τον Σαμαρά τέμενος στην Αθήνα και ο ψοφοδεής πρόεδρος της ΝΔ έσπευσε να ικανοποιήσει την απαίτηση, καθιστώντας την Τουρκία προστάτιδα δύναμη των εν Ελλάδι μουσουλμάνων! 

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, εκφράζοντας την συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού ο οποίος αντιδρά στην επιβαλλόμενη εκ του τυραννικού Καθεστώτος Νέα Τουρκοκρατία, θα απαντήσει στην πρωτοφανή αυτή πρόκληση με κάθε νόμιμο μέσο: μέσα από τη Βουλή των Ελλήνων και κυρίως με μαζικές και δυναμικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας! Ο Σαμαράς και η κυβέρνηση των υπηρετών των ξένων μπορεί να φτύνουν στους τάφους των προγόνων μας, όμως αυτό δεν θα το πράξει ποτέ η Χρυσή Αυγή και ο Ελληνικός Λαός, οι οποίοι δεν θα ανεχτούν την ισλαμοποίηση της Ελλάδος, μετά από αιώνες ισλαμικού σκοταδισμού και βαρβαρότητας και ποταμούς ελληνικού αίματος στον Αγώνα για ελευθερία! Η Χρυσή Αυγή είχε κάνει επίκαιρη ερώτηση για το ζήτημα:




ΠΗΓΗ - http://www.xryshaygh.com