Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΟ-ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΑΝΦΑΡΟΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ – ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ»!


Δεν πρόλαβε να πει ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Τζιτζικώστας τα γνωστά για το ΠΑΣΟΚ ως εγκληματική οργάνωση λόγω Τσοχατζόπουλου, κι αμέσως έσκασαν μύτη οι κρυφοί υπερασπιστές του απομειναριού του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ και του φανφαρόνου Ευάγγελου Ντούτσε! Πρόκειται για τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ, που –όπως φαίνεται- θυμήθηκαν τις εποχές που ήταν ουραγοί του ΠΑΣΟΚ, τις αλήστου μνήμης εποχές του «ΠΑΣΟΚ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις». Έσπευσαν, λοιπόν, αμέσως να βγάλουν ανακοινώσεις κατά του… θρασύτατου Τζιτζικώστα, εντασσόμενες προφανώς στα… κεντροαριστερά σενάρια που υφαίνουν οι διεθνείς τοκογλύφοι και ο αμερικανοσιωνιστικός ιμπεριαλισμός: 

 ΣΥΡΙΖΑ:

 «Η προκλητική στάση του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και εκλεκτού της ΝΔ, κ. Τζιτζικώστα δεν έρχεται ως κεραυνός εν αιθρία. Εντάσσεται σε μια σειρά αντίστοιχων “ατοπημάτων” από στελέχη της ΝΔ, που εδώ και καιρό είχαν ως στόχο να ξεπλύνουν την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής. Η σιωπηρή στάση ανοχής που κρατά η κατά τα άλλα λαλίστατη ΝΔ, καθώς και η ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου που χαρακτηρίζει απλώς “γκάφα” την απαράδεκτη στάση του κ. Τζιτζικώστα, δείχνουν ότι οι ακροδεξιοί θύλακες εντός του κυβερνητικού κόμματος καλά κρατούν». 

 ΚΚΕ:

 «Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας προσβάλλει βάναυσα το λαό της Θεσσαλονίκης και όλον τον ελληνικό λαό, όταν την ημέρα που τιμώνται η πάλη και οι θυσίες του λαού ενάντια στο φασισμό – ναζισμό, αυτός καλεί σε εκδηλώσεις τους υμνητές του, χρυσαυγίτες. Οι δικαιολογίες, με τις οποίες προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, είναι επικίνδυνες, έχουν τα μάτια στραμμένα στις κάλπες και αποδεικνύουν ότι η ανοχή ορισμένων απέναντι στη Χρυσή Αυγή και το ναζισμό καλά κρατεί».

ΠΗΓΗ - http://ethnikismos.net