Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

ΓΑΜΩ ΤΟ ISLAM ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ!!! ΕΞΩ ΑΠ’ ΤΗ ΧΩΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ISLAM…


ΦΡΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΛΑΧ (ΒΙΝΤΕΟ) anhlikaektelesi Η φρίκη δεν έχει τέλος.

 Oi πούστηδες εκτέλεσαν δύο παιδιά στο όνομα του Αλάχ. Δείτε το βίντεο με δική σας ευθύνη. Οι εικόνες είναι σκληρές και ακατάλληλες για παιδιά. γαμώ το ισλαμ και τους ισλαμοφασιστες. ξυπνάτε ΕΛΛΗΝΕΣ όλοι μας έχουμε τέτοια κτήνη στις γειτονίες μας απλά δεν εχει έρθει η ώρα για να σου δείξουν πόσο πολύ σε μισούν. τη κακομοιριά που σου δείχνουν θα μετατραπεί σε απέραντο μίσος στη πρώτη τους ευκαιρία …… αλλά τότε θα ειναι αργά για εσένα. ενα πράγμα μόνο να σκεφτείς μ@λάκα Ελληνα εαν κάνουν αυτα τα εγκλήματα σε ομοεθνείς τους φαντάσου τι θα κάνουν σε εσένα και τα παιδιά σου που σε μισούν.

 ΥΓ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΟΙΜΙΣΜΈΝΕ ΕΛΛΗΝΑ. ΣΥΡΙΖΑ θελετε ζωα ε; πάρτε να εχετε, αλλα ακομη δεν καταλαβαίνετε με τι εχετε να κανετε…..οταν θα σας παλουκώνουν με τα σκουπόξυλα ισως να κααλαβετε…. Γαμω τον αλαχ σας γαμω.Ισλαμοφασιστες. Για κωλοχαρτο ειναι το γαμωκορανι σας. Αποβρασματα σκουλικια της γης… ειναι φοβερο δεν υπαρχουν λογια και απο την αλλοι να βλεπεις τα σχολια ανεγκεφαλων ελληνων που για μια ακομη φορα δειχνουν την αναισθησια τους η σελιδα μιλαει για ενα φρικτο θανατο παιδιων και σεις μιλατε για ρατσισμο και κοματα ουσσστ αλητες “έλλην”, τους έχουν φέρει, ήδη!!! Κυκλοφορούν, ανάμεσά μας! Τους δίνουμε και δουλειές στα χωράφια μας, στα σπίτια μας!

 Τόσο βολεψάκηδες, είμαστε και εμείς !!! ΕΔΩ και ΤΩΡΑ !!! ΕΞΩ από την ΕΛΛΑΔΑ! ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΙ !!! ΕΔΩ και ΤΩΡΑ !!! ΝΑ ΠΑΝΕ στα σπίτια τους! Τί δουλειά έχουν οι Βάρβαροι, ΕΔΩ , στην ΕΛΛΑΔΑ μας;;; Απαίσιο…ανακατεύομαι… Αναρωτιέμαι αν η κόλαση είναι πάνω στη γη,ώρες-ώρες…! μια φραση μονο..: ” θανατος σε ΟΛΟΥΣ τους ισλαμιστες” …