Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΡΙΖΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ...!!! ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΟΥΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ...!!!


Τον ισλαμικό νόμο της διάκρισης ανδρών-γυναικών και στις πισίνες δείχνει πως να θέλει να εφαρμόσει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ο τούρκος πρωθυπουργός σε ομιλία του στη Ριζούντα δήλωσε πως η κυβέρνηση έχει ως στόχο την κατασκευή κολυμβητηρίων Ομλυμπιακών διαστάσεων μόνο που η μία θα είναι για τους άνδρες και η άλλη για τις γυναίκες!

 « Η ομάδα της Ριζούντας στο ποδόσφαιρο βρίσκεται στην Α΄Εθνική. Η επιτυχία δεν θα μείνει μόνο στο ποδόσφαιρο. Θα έχουμε επιτυχίες και στο μπάσκετ, κανό και την κολύμβηση. Θα κατασκευάσουμε ένα κολυμβητήριο για τις γυναίκες και ένα για τους άνδρες» δήλωσε ο Ερντογάν. 

Η δήλωση του προκάλεσε σκεπτικισμό στην Τουρκία καθώς οι υποστηρικτές του «κοσμικού» κράτους τονίζουν πως αυτή η δήλωση δείχνει τις πραγματικές προθέσεις του Ερντογάν. Ηδη στην Τουρκία λειτουργούν κάποιες συγκεκριμένες παραλίες μόνο για γυναίκες, μόνο για άνδρες όπως και ξενοδοχεία δίχως κατανάλωση αλκοόλ. 

 Ο τούρκος πρωθυπουργός υποστήριξε πως «η νεολαία της Ριζούντας με τα έργα αυτά θα αποφύγει να αποκτήσει κακές συνήθειες». Ο Ερντογάν κατάγεταi από τη Ριζούντα και η πόλη έχει παρουσιάσει ραγδαίους ρυθμούς ανάπτυξης λόγω των μεγάλων έργων υποδομής που έχουν κατασκευαστεί στην πόλη αυτή με εντολή του τούρκου πρωθυπουργού.