Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ! ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΣΤΗΝ (ΕΩΣ ΠΡΟΤΙΝΟΣ) ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ 7,3%! ΤΟΣΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!!!


“Εκανες τη χώρα μας μπουρδέλο… Βενιζέλο, Βενιζέλο…” ΑΓΡΙΟ κυνηγητό στον Βενιζέλο… Τον κυνήγησαν ακόμα και στην ταβέρνα … Και τώρα μπορείτε να πα να γ@μηθ€ιτ€ (Βίντεο) Εκατοντάδες Χανιώτες των οποίων η ζωή καταστράφηκε τις τελευταίες μέρες, απολυμένοι εκπαιδευτικοί και δημοτικοί υπάλληλοι αλλά και άλλος κόσμος, κυνήγησαν στην ουσία τον Ευ. Βενιζέλο, ο οποίος αναγκάστηκε να αλλάξει το πρόγραμμα της επίσκεψής του. 

Και πάλι όμως οι Χανιώτες έμαθαν την αλλαγή του προγράμματος και έτρεξαν… να τον προλάβουν εκεί. Οι διαμαρτυρόμενοι, “πολιόρκησαν” και τις 4 εισόδους του Ιδρύματος εμποδίζοντας την είσοδο στα λιγοστά μέλη του ΠΑΣΟΚ που ήθελαν να παρακολουθήσουν την ομιλία, ενώ ήταν η πρώτη φορά που σημειώθηκαν διαξιφισμοί ανάμεσα σε συγκεντρωμένους και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, τα οποία έφευγαν ακούγοντας γιουχαϊσματα και κατάρες!