Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΘΑ ΕΦΟΡΜΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΤΙΝΑΖΑΝ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΔΟΜΟΚΟΥ Ή ΤΟΥ ΜΑΛΑΝΔΡΙΝΟΥ ΟΙ ΟΥΤΣΕΚΑΔΕΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ... ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ...!!!

Στο χωριό του, τον Δαφνιά Τριχωνίδας και στον ιερό ναό Αγίου Ιωάννου Προδρόμου θα κηδευτεί σήμερα ο αστυνομικός που έπεσε νεκρός από τα πυρά των αδίστακτων δραπετών των φυλακών Τρικάλων στο Δίστομο...

Σε εξέλιξη είναι μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή του Παρνασσού, όπου οι δραπέτες δείχνουν να γνωρίζουν πολύ καλά. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μάριο Κόλα, είχε εργαστεί για αρκετά χρόνια σε οικοδομές που χτιζόταν στην περιοχή. Αυτό που όλοι φοβούνται είναι το επόμενο ραντεβού με τους επικίνδυνους κακοποιούς, αφού κανείς δεν ξέρει που και υπό ποιες συνθήκες θα μπορούσε να γίνει. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν τρία κλεμμένα αυτοκίνητα που δεν έχουν βρεθεί, ωστόσο δεν αποκλείεται να έχουν κλέψει και κάποιο άλλο, το οποίο ακόμη δεν έχει δηλωθεί. Τι ετοίμαζαν; Αυτό το οποίο επίσης προβληματίζει έντονα τους αξιωματικούς της Ελληνικής αστυνομίας είναι το γεγονός ότι οι δραπέτες και οι συνεργοί τους δεν επιχείρησαν να φύγουν στην Αλβανία ή σε άλλη περιοχή, ενώ είχαν τον χρόνο και τα μέσα. Αυτό τους κάνει να πιστεύουν ότι έμεναν εδώ γιατί ετοίμαζαν κάποιο μεγάλο χτύπημα. Το οπλοστάσιο και τα εκρηκτικά που βρέθηκαν στο κλεμμένο λευκό Volvo της συζύγου του πρωην υπουργού Απόστολου Ανδρεουλάκου, ενισχύουν τα σενάρια για χτύπημα σε φυλακή της περιοχής. Θα ήταν το Μαλανδρίνο; Ο Δομοκός; Η Λάρισα; Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρχε σχέδιο για χτύπημα σε φυλακή και μάλιστα καλά μελετημένο, που προέβλεπε ακόμη και ανατίναξη μάντρας με ΤΝΤ, πέρα από τη επίθεση με καλάσνικοφ και χειροβομβίδες, όπως έγινε στα Τρίκαλα. Αυτό που τρομάζει περισσότερο απ΄ όλα είναι ότι δεν έχουμε να κάνουμε με απλούς κακοποιούς, αλλά με εκπαιδευμένους "ουτσεκάδες" που έχουν στην διάθεσή τους πολύ βαρύ εξοπλισμό, που κανένα μπλόκο της αστυνομία δεν μπορεί να αντιμετωπίσει, εκτός των ΕΚΑΜ ή άλλων ειδικών μονάδων της αστυνομίας, που έχουν τον ανάλογο εξοπλισμό και την εκπαίδευση.